Аз съм много доволен от съвместната ми работа с министър

...
Аз съм много доволен от съвместната ми работа с министър
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Очакваме много добър летен сезон

Аз съм доста удовлетворен от взаимната ми работа с министър Демерджиев, с министър Меджидиев – 450 служителя на реда е едно положително число, 16 чужденци още по-добро. И тук можем да се похвалим с друга добра самодейност, ще осигурим спомагателни медицински екипи, което е доста значимо. Знаете, че откриват спомагателни центрове за незабавна здравна помощ в южното Черноморие, с северното ще се командироват екипи. И с двамата министри работим прелестно – това е нужно и значимо туристите да се усещат сигурни и добре, и щастливи. А туристи ще има – чакаме над 5 % растеж по отношение на 2019-та, т.е. още веднъж стигаме до едни рекордни цифри, които почти в цифрово изражение са 4.9 милиона туристически регистрации. Това чакаме за лятото.

Така служебният министър на туризма разяснява в Българска национална телевизия „ Денят стартира “ упованията си за идния летен туристически сезон.

Наскоро излязоха едни данни на Световната организация по туризъм, която споделя, че България е на шесто място в света по възобновяване за първото тримесечие на 2023 година по отношение на 2019-та. Това се дължи на доста фактори, единият от които е положителната реклама, положителния микс и дейния бизнес. Бизнесът стартира доста интензивно да работи и резултатите са налице, добави Илин Димитров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР