Като част от своята туристическа кампания за популяризиране на страната

...
Като част от своята туристическа кампания за популяризиране на страната
Коментари Харесай

МТ проведе рекламно-опознавателен тур за румънски журналисти, инфлуенсъри и туроператори в Северозападна България

Като част от своята туристическа акция за разпространение на страната ни измежду непознати туроператори, публицисти, травъл блогъри и инфлуенсъри, Министерството на туризма провежда рекламно-опознавателен тур в Северозападна България за румънски публицисти от печатни и онлайн медии, както и известни инфлуенсъри.

Образователният тур се организира от 7 до 10 май, като интензивностите в авансово квалифицираната стратегия от страна на Министерството имаха за цел да подчертават и да срещнат групата от румънски публицисти и травъл блогъри с туристическите благосъстояния, културата и преимуществата, които Северозападният район дава на гостите на страната. Обиколката включваше посещаване на градовете Враца, Белоградчик, Вършец, Видин, както и селата Боровица и Стакевци. Пъстрата стратегия даде на участниците в тура опцията да се срещнат с красивата природа на Северозападния район, с историята и културата му.

В програмата на тура бяха включени визити на някои от най-значимите забележителности в региона, като пещерата Леденика, Белоградчишките скали, Клисурският манастир и крепостта Баба Вида. По време на своята обиколка участниците се срещнаха и с опциите, които регионът дава в областта на СПА, уелнес и екотуризма. Освен това гостите от Румъния имаха опция да се срещнат и с българската кухня, дегустирайки локални деликатеси, приготвени по обичайни предписания. Запознаха се и със спецификите при винопроизводството у нас, дегустираха специфична селекция от бутикови български виновност, поднесени с исторически разкази за района.

Участниците в тура са измежду най-популярните румънски медии и инфлуенсъри, с над 1,65 млн. читатели и почитатели в своите уеб сайтове и обществените мрежи, като в своите материали те ще популяризират България като целогодишна дестинация, предоставяща отлични благоприятни условия за туризъм.

Повече фотоси може да откриете.

Пресцентър на Министерството на туризма

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР