Аз не вярвам на Мария Габриел! Някаква комедия. Игра на

...
Аз не вярвам на Мария Габриел! Някаква комедия. Игра на
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Борисов е в политиката в ролята на медиатор между крада капитал и сараите

Аз нямам доверие на Мария Габриел! Някаква комедия. Игра на маски. Смятам, че за жалост всичко са димки, всичко е видимо и в понеделнк обстановката ще бъде напълно друга. Това съобщи в ефира на ``Евроком`` притежателя на „ Пик “ Недялко Недялков.

" Това е прекомерно на ниска цена, обезверен ход на Борисов, финален опит да получи снизхождение от ПП-ДБ за поддръжка на бъдещо държавно управление. Това е единствената цел на този видимо ексцентричен ход за сервиране на тепсия главата на Иван Гешев. Анонсът е аз съм подготвен на всичко дори да се откажа от себе си единствено, с цел да ме подкрепите. ", описа в ефир.

Той съобщи, че Борисов няма да получи поддръжка от ПП-ДБ, нито пък ще успее да вземе главата на Гешев.Единствено ще унижи себе си, добави Недялков.

" Единствените партии, които вълнуват Герб са Демократична България и Движение за права и свободи, поради Иво Прокопиев и Делян Пеевски. Бойко Борисов съществува в политиката в ролята на посредник сред " извършвам кражба капитал " и " сараите ". За него е най-важно да продължи да балансира в тази посока. Има 12 милиарда от Европа, които ще бъдат разграничени ", съобщи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР