Аз не съм виждал Десислава Иванчева да взема пари под

...
Аз не съм виждал Десислава Иванчева да взема пари под
Коментари Харесай

И.д. кметът на "Младост": Не съм виждал Иванчева да взема пари под масата

Аз не съм виждал Десислава Иванчева да взема пари под масата. Бизнесмени са идвали с недоволства от администрацията, че не им се движат нещата в период. Това изясни в студиото на „ Тази събота” и.д. кметът на столичния регион „ Младост” арх. Румен Русев.

„ Казваха, че законовият период е двуседмичен, а при нас обещано нещо стои повече от няколко месеца. Аз обяснявах, че тези преписки са при госпожа Иванчева. Нещата, които са били разпределени до мен са се изпълнявали в срок”, уточни той.
Окончателно: Десислава Иванчева е отстранена като кмет на „ Младост ” Апелативният спецсъд удостовери решението на първата инстанция след траяло повече от 7 часа съвещание
Русев изясни, че в началото той и другият останал на независимост зам.-кмет Владимир Клисуров са имали желание да се отдръпват, „ тъй като предполагахме какво можем да заварим като работа в общината”.

„ Дойдоха чиновниците на региона и споделиха: „ Моля, останете, Вие най-малко знаете по какъв начин би трябвало да работим”, изясни той и добави, че макар опита на упрекнатата в корупция Десислава Иванчева да го уволни от ареста, след решението на Столичния общински съвет към този момент се усеща законен.

СОС избра него пред посочения от Иванчева пиар на общината Петър Кърджилов.
Снимка: bTV
„ Искам да заявя пред цяла България, че пъкленият проект на ръководещите сработи и гражданското ръководство на „ Младост” е елиминирано”, съобщи на собствен Кърджилов. Той е безапелационен, че общината към този момент е в ръцете на ГЕРБ.

По думите му Русев му декларирал, че може да го назначи на сектор „ Образование”, а не на „ чувствителния” сектор с общинските парцели – и то единствено след конкурс, който и.д. кмет не може по закон да организира.

Кърджилов добави, че Русев е уволнил основен чиновник точно с сектор „ Общинска благосъстоятелност и ръководство на жилищния фонд” – Евгения Каменова.
Сагата „ Младост ”: Има ли скришен проект за отстраняването на Десислава Иванчева? По тематиката разяснява пиарът на общината Петър Кърджилов, който задържаната Десислава Иванчева уточни за собствен заместител
Той и останалите поддръжници на Иванчева не престават с митингите, като те настояват, че прокурорски очевидци против Десислава Иванчева и зам.-кметицата Биляна Петрова са правили фалшификации и са си сменяли показанията.

Наистина ли е ликвидирано гражданското ръководство? „ Ако господин Кърджилов мисли, че единствено той и госпожа Каменова са граждани”, отговори арх. Русев. Според него Кърджилов желае пост, за който няма никаква подготвеност.

Той изясни и че Биляна Петрова е получила заповедта си за уволняване в правосъдната зала, тъй като повече от месец е в „ неприсъствена форма”.

Арестът на Десислава Иванчева Окончателно: Десислава Иванчева е отстранена като кмет на „ Младост ” Съдът и през днешния ден не реши дали Десислава Иванчева остава кмет на „ Младост ” Столичният общински съвет избра арх. Румен Русев за краткотраен кмет на „ Младост ” Иванчева отхвърля да е кметувала в „ Младост ” от ареста Кой ръководи в този момент софийския регион „ Младост “ Апелативният спецсъд остави Десислава Иванчева в ареста Общинският съвет утвърди Владимир Клисуров за краткотраен кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева: С Александър Ваклин сме се срещали два пъти Може да не желае, само че Владимир Клисуров ще е и.д. кмет на „ Младост ” Прокуратурата добави обвиняванията на Десислава Иванчева, заместничката й и Петко Дюлгеров Адв. Екимджиев: Шумният арест е индикация за паралелни цели Цацаров: „ Отчайващи нелепости ” са, че вървим към прокурорска тирания Пиарът на „ Младост ”: Дюлгеров е подхвърлил парите в колата на Иванчева Следи от маркиращ химикал има по ръцете на медиатора Петко Дюлгеров Иван Гешев за показния арест на Десислава Иванчева: Лош шанс Стефан Софиянски: Десислава Иванчева е получила компетенции да стопира обекти Привърженици на Десислава Иванчева стачкуваха пред Спецсъда Как се желае и по какъв начин се дава рушвет от 70 хиляди евро Съдът остави Десислава Иванчева в ареста Прокуратурата изиска непрекъснат арест за кмета на „ Младост ” Десислава Иванчева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР