Aз мисля, че имам какво да дам. Експертизата ми не

...
Aз мисля, че имам какво да дам. Експертизата ми не
Коментари Харесай

Асен Балтов: Българите сме застаряваща и много болна нация

" Aз мисля, че имам какво да дам. Експертизата ми не е дребна - бил съм шеф на " Пирогов " въпреки всичко. Не считам, че има единствено негативи в ГЕРБ ", това съобщи в ефира на Нова тв претендент депутатът от ГЕРБ проф. Асен Балтов.

" Според мен огромен проблем беше, че Българска социалистическа партия не одобриха съществено вируса първоначално ", разяснява той.

" Вече мина година и половина и още не знаем коронавирус по какъв начин се появи и по какъв начин да го лекуваме ", сподели професорът.

" Никой не можа да носи персонална виновност за обстановката в България. Ние имаме застаряващо население, доста болно население. Оказа се, че смъртността ни сега и заболеваемостта е по-голяма от предходната година, а нищо значително не се прави в посока осведомителна акция ", счита Балтов.

" Ваксинацията би трябвало да е мощно целесъобразна за хора, които работят с доста хора. Аз мисля, че при 22% имунизирани - това е едно малко общество, което не може да управлява останалите ", твърди проф. Балтов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР