Аз бих с удоволствие коментирал протестите, ако едната вечер говори

...
Аз бих с удоволствие коментирал протестите, ако едната вечер говори
Коментари Харесай

Борисов поиска протестът да излъчи кабинет в сянка |

Аз бих на драго сърце коментирал митингите, в случай че едната вечер приказва този, който би бил обществен министър, другата вечер - финансовият. Третата вечер - икономическият. И тогава, с право, да сравните с нас и да кажем: Заповядайте, елате да управлявате.

Това заяви премиерът Бойко Борисов след освещаването на новия манастирски комплекс „ Свети Йоан Предтеча “ в Кърджали.

Дайте да чуем нещо от тях. Как ще ръководят, с изключение на да желаят бесилки и ковчези? - попита министър-председателят. 

Винаги съм казвал, че почитам митингите на хората. Няма до момента случай на протестиращи, които са желали нещо от държавното управление и да са предложили нещо, да не са били срещнати, да не са били изслушани и по-късно казусът им да не е бил решен, твърди Борисов.

Но несъмнено тези провокатори, които се явиха в един миг, които къртиха София и хвърляха бомби по служителите на реда, несъмнено - има платени от тях. Така че не би трябвало да се смесват eдните с другите. Към едните изпитвам голямо почитание, както постоянно до момента, към другите - злост, която в никакъв случай няма да спре, сподели още министър председателят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР