Айрланд – дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, разкри,

...
Айрланд – дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, разкри,
Коментари Харесай

Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър - slava.bg

Айрланд – дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, разкри, че е станала жертва на нахлуване. 24-годишната звездна наследница е била ограбена и пребита на паркинг през уикенда. За това свидетелства и нейна фотография с забележима синина на лицето.

По думите на Айрланд, тя е била нападната от жена, която е била във очевидно нетрезво положение и е изглеждала обезверена за пари. „ Удари ме в лицето и взе движимостите ми, след което избяга с кола, а брачният партньор й изчезна.

Полицаите ми споделиха, че това се случва постоянно, тъй като хората са обезверени в този момент поради ковид и нямат работа “, написа моделът в обществените мрежи. Айрланд предизвести почитателите си да бъдат деликатни и да се грижат за своите познати, които са изпаднали в усложнение в резултат на рецесията. В отговор пък нейни другари я посъветваха да стартира уроци по кунг фу.

Припомняме, че Айрланд е най-голямата щерка на Болдуин. След това артистът има още четирима наследници, всички от които са от актуалната му брачна половинка Хилария. Към момента тя е бременна и с петото им общо дете.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР