Автомобилните изложения привличат много любители на бързите коли. Но освен

...
Автомобилните изложения привличат много любители на бързите коли. Но освен
Коментари Харесай

На автоизложение в Мюнхен: Представиха най-новите товарни скутери и електрически велосипеди

Автомобилните изложби притеглят доста фенове на бързите коли. Но с изключение на най-новите коли, все по-често се показват и други транспортни средства.В Мюнхен се организира моторното ревю, наречено International Mobility. По време на събитието в центъра на града посетителите могат да тестват електрически колела и скутери на разнообразни компании.
Пазарът на електрически колела набъбна доста и се трансформира извънредно динамично. Едно от забавните неща е, че технологията в този бранш се развива доста бързо.
Джеймс Атууд, редактор на списание “Аутокар “

Някои от фирмите колоси също показаха най-новите си разработки. Немска компанията показа осъвременен електрически велосипед, който тежи малко повече от 2 кг. Тайванската компания показа товарни скутери. Те могат да придвижват потребен товар до 200 кг. Продажбата на новаторското транспортно средство стартира от 11 000 евро.

От компанията са създали също специфични и модели, предопределени за локалната полиция.
Електрическите товарни колела могат да придвижват големи товари и да транспортират артикули. Затова и техният пазар е доста бързо разрастващ се. Придвижването е доста по-лесно и комфортно. С тях се трансформира дизайна на велосипедите и метода по който се придвижват артикули.
Джеймс Атууд, редактор на списанието Аутокар

За тези, които избират педалите, друга компания създава товарни колела с по-голям потребен товар, достигащ до 350 кг. Шведска компания, която създава лек електрически мотоциклет, предлага модел, който е с 40% по-лек.

5-дневното ревю в Мюнхен ще продължи до 10 септември.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР