Автокино с безплатни прожекции ще има в Кюстендил в петък

...
Автокино с безплатни прожекции ще има в Кюстендил в петък
Коментари Харесай

Две вечери автокино с безплатни прожекции ще има в Кюстендил

Автокино с безвъзмездни прожекции ще има в Кюстендил в петък и събота вечер, оповестиха от Общината, осигурила гостуването и на част от екипите, основали филмовите произведения.
Специалният екран е инсталиран на централния площад " Велбъжд ". Прожекциите на 14 и 15 май са от 21 часа. Ще бъдат показани българските филми " Диви и щастливи “ и „ Привличане “.
Специални посетители за разкриване на автокиното, проведено от Общината, ще бъдат актьорите Яна Маринова и Александър Сано, които извършват основни функции и в двете ленти.
Създадена е организация за влизането и пребиваването на колите в зоната. За да бъде налично за повече киномани и в случай че метеорологичните условия го разрешат, прожекциите ще могат да бъдат гледани и отвън колите.
Кметът на общината Петър Паунов:
" Организаторите персонално на място ще разпределят всеки автомобил, с цел да има нужната видимост. Всяка от аудиосистемите ще бъде настройвана от уредниците по този начин, че да получавате най-хубавия тон в автомобила и при затворени прозорци да се наслаждавате на лентата с прелестен тон в несъмнено, най-хубавата компания в неповторимия Кюстендил, с цел да се заредите с позитивни страсти с българското кино ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР