Автобуси на превозвачи най-редовно паркират на булевард в Пловдив. Почти

...
Автобуси на превозвачи най-редовно паркират на булевард в Пловдив. Почти
Коментари Харесай

Редовна практика: Автобуси превърнаха булевард в Пловдив в автогара

Автобуси на превозвачи най-редовно паркират на бул. в Пловдив. Почти всекидневно рейсовете трансформират бул. „ Цар Симеон “ в автогара, а това основава напрежение при жителите в региона. Живущите в Тракия се свързаха с медията ни, с цел да изразят недоволството си. Разказаха, че най-редовно се натъкват на паркирани в нарушаване рейсове на булеварда.   
Прочетете още
Добавят, че автобусите престояват за неопределен срок на булеварда. Понякога има единствено един паркиран рейс, а различен път са по няколко, споделят те.

„ Редовно по булеварда има паркирани рейсове. Понякога е по един, от време на време са повече, само че това не е обикновено. Както в северното, по този начин и в южното платно има сложени знаци, които категорично не разрешават паркирането. Въпреки това както денем, по този начин и през вечерта рейсовете стоят паркирани там. Не виждаме обаче те да бъдат глобявани по някакъв метод. Ако аз си паркирам колата тук, незабавно ще бъда глобен “, споделя наш четец.

От предоставени до медията ни фотоси се виждат рейсове на разнообразни компании за автобусни транспорти, измежду които „ Детелина Дрита “, " Брусев транс ", " Бумеранг 3 ". Читателят ни описа, че това не са единствените компании, които употребяват булеварда за автогара, само че са едни от тези, които е съумял да снима. Медията ни направи опит да потърси позиция от някои от компаниите, само че безрезултатно.

 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР