Автобуси без шофьори ще се появят по някои пътища в

...
Автобуси без шофьори ще се появят по някои пътища в
Коментари Харесай

Автобуси без шофьори ще се движат в Сингапур

Автобуси без водачи ще се появят по някои пътища в Сингапур от 2022 година като част от проектите за възстановяване на подвижността в града-държава.
Местните управляващи до момента избягваха всеобщите тапи, които задушават други азиатски градове като Манила и Джакарта, като постановиха пътни такси и направиха притежанието на кола извънредно скъпо. Сега те възнамеряват да вкарат технологията за самоуправление, с цел да подобрят в допълнение метода, по който хората се придвижват.
" Новите рейсове доста ще подобрят достъпността и свързаността на системата за публичен превоз, изключително за възрастните фамилии с дребни деца и по-малко мобилните хора ", сподели заяви министърът на превоза Кау Бун Ван при откриването на тестов център за самостоятелни транспортни средства, съобщи БГНЕС.
Той сподели, че Сингапур ще изиска помощ от промишлеността и изследователските институции за това, което е належащо за осъществяването на плана. Около 10 локални и задгранични компании сега са в страната, с цел да тестват технологията си за транспортни средства без водачи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР