Австрийското правителство обяви, че е готово да предприеме мерки за

...
Австрийското правителство обяви, че е готово да предприеме мерки за
Коментари Харесай

Австрия предупреди, че ще пази своите южни граници заради плана на Германия

Австрийското държавно управление разгласи, че е готово да предприеме ограничения за отбрана на южната граница на страната от потоци незаконни мигранти, в случай че прилежаща Германия осъществя проекта за връщане на някои категории мигранти от своята граница, съобщи организация " Асошиейтед прес ", цитирайки австрийската организация АПА.

АПА заяви, че австрийският канцлер Себастиан Курц, неговият заместител и вътрешният министър са споделили през днешния ден, че постигнатото нощес съглашение сред двете консервативни партии - ХДС и ХСС демонстрира, че " Германия желае на спре миграционните потоци посредством национални ограничения ".

Ако това стане позиция на немското държавно управление, Австрия " е подготвена да вземе ограничения за отбрана на нашите южни граници " с Италия и Словения, се споделя в държавната декларация.

Постигнатият в немското държавно управление компромис планува основаването около германско-австрийската граница на " директни центрове " за бързо връщане на бежанците, които към този момент са подали молби за леговище в други страни от Европейски Съюз, а също и на тези, които по начало нямат право да останат във федералната република ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Бежанците (2010)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР