Австрия загуби и последния претекст, с който се противопостави на

...
Австрия загуби и последния претекст, с който се противопостави на
Коментари Харесай

Румънски евродепутат: Австрия вече няма как да ни спре за Шенген

Австрия загуби и последния предлог , с който се опълчи на влизането на Румъния в Шенген! Европейският съюз има съглашение за миграцията, договарянията преди малко завършиха.

Това написа във " Facebook " румънският евродепутат Влад Георге.

Нехамер няма повече причина да дискриминира румънците и да ги унижава на опашките през митниците.

Да забележим дали Йоханис, Чолаку, Чука и другари ще съумеят да защитят ползите на Румъния и да наложат на европейско равнище уважението, което румънците в страната и в диаспората заслужават.

Новият пакт за миграцията и убежището беше в началото препоръчан през есента на 2020 година, само че заради съпротивата на някои страни, които употребяват съвсем извънредно политическо изнудване като Унгария и Австрия , не можа да бъде реализирано съглашение.

Изглежда, че след договарянията, които започнаха този понеделник, даже на Международния ден на мигрантите, вече имаме ясна сделка и Европейски Съюз ще може да одобри новите разпореждания преди европейските избори през 2024 година, както беше планувано.

От това, което знаем в този момент, съглашението резервира настоящето предписание, че държавата-членка, през която търсещият леговище влиза в Европейски Съюз, носи отговорност за търсещия леговище - с незначителни промени в системата до момента.
 Илхан Кючюк: България да не приема изискванията на Австрия за
Илхан Кючюк: България да не приема изискванията на Австрия за " въздушен Шенген "

Страната ни дава отговор на всички критерии за участие

Целта е да се помогне на средиземноморските страни като Италия и Гърция, където идват множеството мигранти в духа на европейската взаимност и зачитането на главните права.

Накратко, задачата е да се сложат завършек на нещастията на бебета или деца, давещи се по крайбрежията на Европа - т.е. да имаме Пакт за миграцията, който ни разрешава да бъдем хора, като в същото време пазиме сигурността и правата на европейските жители, заключава румънският евродепутат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР