Коста Стоянов е втори в листата на Възраждане“ с кандидати

...
Коста Стоянов е втори в листата на Възраждане“ с кандидати
Коментари Харесай

Коста Стоянов от „Възраждане“: Повече така не може!

Коста Стоянов е втори в листата на „ Възраждане “ с претенденти за национални представители 

Десетилетия наред гледаме разрухата на България и ние от „ Възраждане “ споделяме -  повече по този начин не може! Това съобщи претендентът за депутат от листата на „ Възраждане “ в 3 МИР – Варна инж. Коста Стоянов. Като претендент от Варненска област Стоянов се концентрира върху три неизпълнени от досегашните властимащи обещания. 

⦁ Десетилетия наред не е свършено нищо, с цел да завърши построяването на Автомагистрала „ Хемус “ и Автомагистрала „ Черно море “.

⦁ Десетилетия наред жителите на Варненска област чакат първокласен ремонт на Аспаруховия мост и втори мост над Варненското езеро.

⦁ Десетилетия наред туристическият отрасъл е неглижиран и стопанската система в района страда.

„ Българските жители желаят решения на проблемите си, а не политическа ирония, която следят от години, изключително мощно в последните месеци. Очакват да познаваме потребностите им и да имаме отговорите на въпросите им. Те виждат дали си пореден или не в дейностите си. Така както виждат последователността на „ Възраждане “, помнят и лъжите на всички останали. “, разяснява Коста Стоянов.

Той добави, че:



Сподели и решенията, които предлага за упоменатите нагоре въпроси, по които варненци чакат решения от всеки идващ властимащ и получават единствено неистини. 

Решението, което „ Възраждане “ дава в посока създаване на автомагистралите „ Хемус “ и „ Черно море “:

“Правилното обмисляне, планиране и  вземане на решения за инфраструктурните планове в област Варна е от основно значение за развиването на стопанската система в района. 

Автомагистрала “Хемус ” е от изключителна значимост за изоставащия регион на Северна България. Със завършването на автомагистрала „ Хемус “ се чака покачване на брутния вътрешен артикул (БВП), повишаване на вложенията в регионите към автомагистралата и най-малко отчасти наваксване на изоставането от Южна България. “, означи претендентът за депутат от „ Възраждане “.

По отношение на Автомагистрала „ Черно море “ инж. Коста Стоянов съобщи, че посредством трансграничен кулоар може да се направи връзка и да се построи и Автомагистрала „ Черно море “, която е от изключителна значимост за туризма по Черноморието. 

По другата настояща тематика за цяла Варненска област - окаяното положение на Аспаруховия мост и по този начин бленувания втори мост над Варненското езеро, Коста Стоянов напомни, че „ Възраждане “ е първата партия, която е подхванала действителни ограничения в посока възстановяване цялостното положение на Аспаруховия мост и това е едвам началото. 

„ Ще напомня, че по моя самодейност предходната година Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и Община Варна стартираха дружно план за ремонт на Аспарухов мост. По моя самодейност бяха заделени средства в държавния бюджет за 2024 година за механически план за моста. От „ Възраждане “ сме извънредно загрижени за положението на моста и тъкмо заради тази причина ще вложим големи старания, с цел да забележим моста ремонтиран, безвреден и съвременен. “, безапелационен бе Стоянов. 

По отношение на по този начин нужния на цяла Варненска област втори мост над Варненското езеро, претендентът за депутат означи: 

„ Вторият мост над Варненското езеро е директно обвързван с доизграждането на Автомагистрала „ Черно море “. Той следва да разтоварва трафика във Варна. Както към този момент споделих – Автомагистрала „ Хемус “ и Автомагистрала „ Черно море “ са приоритет за „ Възраждане “ и когато варненци ни дадат доверието си и ни поверят ръководството на страната, тези планове няма да бъдат единствено предизборни обещания, а ще бъдат осъществени “, безапелационен бе инж. Коста Стоянов. 

Третият извънредно значим приоритет за претендентите за народни представители на „ Възраждане “ в 3 МИР – Варна е развиването на туризма и всички негови сегменти. 

„ Туризмът е бранш, който носи милиарди за Брутният вътрешен продукт, само че както виждаме, обстановката се утежнява с всяка минала година. Държавата отхвърля да си отвори очите и да разбере, че с цел да станем една в действителност конкурентна туристическа страна, би трябвало да отдели запас. Този запас би трябвало да бъде вложен в възстановяване на пътната инфраструктура, в рекламата на туристическите забележителности в страната, в развиване на кадровия капацитет, в поощряване на дребния и междинен бизнес чрез облекчения, в разпространение на другите типове туризъм, с изключение на всеобщия – културен, селски, винен, спа и прочие. Години наред виждаме хора, които са назначени да дават отговор за този бранш, без никаква подготовка и опит. И без значение че браншът не ги утвърждава – страната не чува воплите на българските жители, заети в бранша “, означи Стоянов. 

Българските жители могат да дадат доверието си на „ Възраждане “ с номер 12 в бюлетината! Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР