Австралийската професионална ьорка Ебани Бриджис хумористично коментира ваксината, която си

...
Австралийската професионална ьорка Ебани Бриджис хумористично коментира ваксината, която си
Коментари Харесай

Секси боксьорка обвини ваксина, че гърдите ѝ са огромни... и ги показа

Австралийската професионална ьорка Ебани Бриджис хумористично разяснява имунизацията, която си сложи против ковид. Тя показа, че от нея гърдите и са пораснали, след което пусна своя фотография в обществената мрежа Туитър.
Блондинката-бомбардировачка, както е нейният прякор, е спечелила седем от осемте си професионални боксови борби, като единствената и загуба пристигна през април месец предходната година в Лондон. Тя стана професионалистка през 2018 година.
Преди това индикаторите ѝ като дилетант бяха 26 победи против 4 загуби. Тя се прочу извънредно доста в този спорт при дамите поради атрактивната си визия и провокативните си изяви, фотоси и дейности.
" По дяволите, Пфайзер " - написа тя за изложение на новата си фотография в Туитър, след която разгласява и скрийншот от заглавие: " Жени настояват, че гърдите им стават по-големи, откакто са получили доза от Пфайзер ".
" Жени споделят своя потрес от това, че са разкрили по какъв начин гърдите им са станали по-големи, откакто им е сложена доза. Експертите изясняват за какво това се случва " - продължава подзаглавието към материала, който е споделила.
Наскоро пък красивата русокоска се бе обърнала към " троловете " и " злобарите " ѝ поради това, че докладвали нейните фотоси. Въпреки това тя още веднъж подходи по по-необичаен метод към това и показа следното:
" Добре, троловете и злобарите побеждават, в случай че би трябвало да сме почтени. Продължават да рапортуват фотосите ми. Не мога да ги обявявам отначало. Последното, което желая, е да изгубя акаунта си. Надявам се всички вие да сте си ги скрийншотнали, с цел да си ги имате, преди да бяха изтрити ".
Вижте и повече от .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР