Австралия и Нова Зеландия възстановиха пътуванията между двете страни без

...
Австралия и Нова Зеландия възстановиха пътуванията между двете страни без
Коментари Харесай

Австралия и Нова Зеландия отвориха зелен коридор за пътувания без карантина

Австралия и Нова Зеландия възвърнаха пътуванията сред двете страни без карантина за първи път от повече от година, предадоха международните организации.  " Зеленият кулоар " разрешава на австралийците и новозеландците да пътуват свободно сред двете страни, без да е належащо да остават под карантина след идването, предава Българска телеграфна агенция. 

През март 2020 година поради пандемията от ковид Австралия и Нова Зеландия затвориха границите си за всички с изключение на за свои жители и поданици, с някои изключения. От октомври на новозеландците беше позволено да пътуват до елементи на Австралия, без да би трябвало да остават под карантина след идването си. Пътниците, завръщащи се в Нова Зеландия, обаче трябваше да съблюдават 14-дневна изолираност. 

Стотици пасажери от Австралия започнаха да идват през днешния ден на новозеландските летища, откакто управляващите още веднъж отвориха границите. 

Министър-председателите на Австралия и Нова Зеландия - Скот Морисън и Джасинда Ардърн, споделиха в взаимно изказване, че отварянето на границите ще помогне за икономическото възобновяване на двете страни и за събирането на хиляди хора с техните фамилии и другари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР