Австралиец от британски произход, който се смята за таен син

...
Австралиец от британски произход, който се смята за таен син
Коментари Харесай

„Тайният син“ на Камила и Чарлз обиден, че останал без титла

Австралиец от английски генезис, който се счита за скришен наследник на крал Чарлз III и брачната половинка му Камила, показа, че се е почувствал афектиран, когато монархът е дал на Уилям купата принц на Уелс, разкри. 

56-годишният Саймън Чарлз Дорани-Дей от Куинсланд твърди, че за него приемането на новата купа за сина на краля е било " като удар в лицето ". Мъжът също упрекна Чарлз III, че е отказал да направи ДНК тест, с цел да удостовери бащинството. 

" Той дава на Уилям такава купа, а къде е моят отговор? Къде е ДНК пробата? Ако не си ми татко, докажи го ", обвиняваше се Дорани-Дей.

Според австралиеца той е осиновен от семейство, което е обвързвано с кралския двор, и е живял в Портсмут като дете. Той неведнъж сподели на кореспонденти, че баба му, която е работила в двора, е уверила, че принц Чарлз и Камила са негови " секрети биологични родители ". Дорани-Дей твърди, че доста наподобява на крал Чарлз III и брачната половинка му и се пробва да получи ДНК тест от монарха, само че към момента не е получил никакъв отговор. Мъжът сподели още, че е подготвен да даде доказателства за изказванията си, само че към момента не го направил.

Сега " тайният наследник " на Чарлз III съобщи, че е подготвен да съди " родителите " си.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР