Авиокатастрофата е смятана за отмъщение на Кремъл, два месеца след

...
Авиокатастрофата е смятана за отмъщение на Кремъл, два месеца след
Коментари Харесай

От Вагнер се заканват да тръгнат към Москва

Авиокатастрофата е считана за възмездие на Кремъл, два месеца след протеста, написа и Асошиейтед прес. Съединени американски щати и Западът от дълго време чакаха сходна стъпка от страна на съветския президент макар обещанието му да смъкна обвиняванията при сключването на съглашението, с което се постави завършек на протеста на 23 и 24 юни, съобщи Българска телеграфна агенция.

В централата на " Вагнер " в Санкт Петербург светлините бяха включени по подобен метод, че да образуват огромен кръст. Поддръжници на Пригожин донесоха цветя пред постройката на спонтанен мемориал, оповестява АП, като отбелязва, че има голям брой теории за случилото се, само че множеството считат гибелта на олигарха за наказване за предизвикването към 23-годишното ръководство на Путин.

В обществените мрежи бойци на " Вагнер " обявиха, че са " подготвени да започват ", отбелязва организация УНИАН. В едно от оповестените видеа група наемници стои до пътя и приканва да ги " чакат ".

В различен запис един от наемниците непосредствено упреква за гибелта на Пригожин " дребната кремълска мърша ", отбелязва УНИАН.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР