Avalanche стартира нова подмрежа Evergreen, наречена Spruce, в партньорство с

...
Avalanche стартира нова подмрежа Evergreen, наречена Spruce, в партньорство с
Коментари Харесай

Avalanche стартира нова подмрежа заедно с институционални инвеститори

Avalanche започва нова подмрежа Evergreen, наречена " Spruce ", в партньорство с институционалните вложители T. Rowe Price Associates, WisdomTree, Wellington Management и Cumberland.

Партньорството има за цел да тества преимуществата на осъществяването и уреждането на покупко-продажби по веригата за разнообразни активи и приложения.

Spruce е основана, с цел да се оправи с провокациите, свързани с позволените DeFi, които лимитират институционалното приемане на обществената блокчейн инфраструктура.

Финансовите институции ще употребяват Spruce като тестова мрежа, с цел да измерят преимуществата на осъществяването и сетълмента на покупко-продажби във веригата за разнообразни приложения и активи, без да рискуват капитал. На техните портфейли са издадени непрехвърляеми токени след привършване на KYC процесите.

Подмрежите Evergreen се основават на Етериум виртуална машина (EVM), имат позволен набор от валидатори и персонализиран газов токен за зареждане на транзакциите.


 


Това партньорство идва единствено седмица откакто Avalanche разгласи стартирането на подмрежи за институционално внедряване на блокчейн технологията.

Други подмрежи, стартирани от Avalanche, включват подмрежата Intain за токенизиран пазар на скъпи бумаги, обезпечени с активи, и подмрежата Deloitte за погашение на средства от фонда FEMA.

JPMorgan Chase, Goldman Sachs и други финансови институции също изследват блокчейн технологията от няколко години.

Към момента на писане на публикацията, родният токен на Avalanche, AVAX , се търгува на цена от $19.13 след съвсем 2.4% нарастване през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР