Ауди изтегля около 100 000 автомобила по целия свят поради

...
Ауди изтегля около 100 000 автомобила по целия свят поради
Коментари Харесай

Ауди изтегля 100 хиляди автомобила от дилърите си

Ауди изтегля към 100 000 автомобила по целия свят заради допустимо противоречие в детайли от задното окачване.

Любопитното е, че този проблем е резултат от осъществяване на предходна сервизна акция. Сега дилърите на ще ревизират центровката на задните колела на транспортните средства и ще я поправят, в случай че е належащо. Освен това, като част от промоцията, на колите ще бъдат заменени износените гуми гратис.

Миналия юни немският авто производител разгласи акция за евакуиране на моделите A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8 и E-Tron, създадени сред 2019 и 2021 година. общо към 150 000 автомобила.

Търговците бяха инструктирани да ревизират и, в случай че е належащо, да сменят евентуално дефектни гайки на раменете на окачването на задните колела. Според бюлетин, публикуван по това време, гайка с несъответствуващ размер може да усили хлабината сред връзката на окачването и главината, което води до противоречие на колелата на задната ос.

Оказа се обаче, че след ремонта на колите, стартира да получава недоволства от клиенти за нараснало изхабяване на гумите и утежняване на ръководството на транспортното средство. Според Automotive News, след лично следствие, немският авто производител е разкрил, че вследствие на промяната на гайките сходимостта на задните колела може да се промени поради неправилни настройки.

Поради това беше оповестена втора сервизна акция, която има за цел да в профил следствията от използването на първата. Освен това, според от положението на всяко съответно транспортно средство, изтеглянето може да включва безвъзмездна промяна на прибързано или неравномерно износени гуми.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР