Атлетико се класира за 1/8-финалите на Купата на краля, след

...
Атлетико се класира за 1/8-финалите на Купата на краля, след
Коментари Харесай

Атлетико реши ребуса Овиедо и е в следващата фаза на Купата на краля

Атлетико се класира за 1/8-финалите на Купата на краля, откакто в днешната вечер завоюва с 2:0 като посетител на Овиедо. Попаденията за тима на Диего Симеоне паднаха в двете полувремена и бяха дело на Маркос Йоренте (24’) и Пабло Бариос (83’).

Двубоят стартира на високо движение, а мадридчани сътвориха няколко рискове посредством Алваро Мората и Яник Караско. Те откриха резултата в 24-ата минута, когато Гризман още веднъж показва високата си класа и даде страховит пас към Маркос Йоренте, който се разписа за 1:0.

Овиедо също не изглеждаше беззъб и на собствен ред сътвори няколко положителни положения пред Облак, само че с пропуски се отличиха Смюел Обенг и Родриго Тарин.

През втората част нещата на терена не се трансформираха изключително и двата отбора продължиха да играят много отворено в търсене на нов гол. В последните минути домакините от Овиедо даже съумяха да осъществят прочут напън в търсене на изравнително попадение. Точно тогава обаче точка на разногласието постави появилият се като запаса Пабло Бариос, който се възползва от добра композиция сред Гризман, Регилон и Корея и вкара за 2:0, което се оказа и крайния резултат в дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР