Аталанта и Манчестър Сити не се победиха в мач от

...
Аталанта и Манчестър Сити не се победиха в мач от
Коментари Харесай

Аталанта и Манчестър Сити не се победиха, Кайл Уокър пази в последните минути за гражданите

Аталанта и Манчестър Сити не се победиха в мач от Група С на Шампионската лига.

Битката на " Джузепе Меаца " в Милано приключи при резултат 1:1. Точен за домакините беше Пашалич, до момента в който за гостуващия състав се разписа Рахийм Стърлинг.

При победа, без значение какво щеше стане в другия дуел от групата, в който се срещнаха Динамо (Загреб) и Шахтьор (Донецк), Сити си гарантираше място в 1/8-финалите на конкуренцията.

Това обаче не се случи.

Нищо не предвещаваше сложна среща за " жителите ", които излязоха напред в резултата след единствено 7 минути игра и превъзходен завършващ изстрел на Рахийм Стърлинг.

До почивката Сити можеше да води най-малко с 4 гола разлика, само че пропуските на атакуващите състезатели на отбора костваха доста.

Две минути преди паузата Габриел Жезус не съумя да се разпише от бялата точка.

За похлупак четири минути след почивката Пашалич вкара за 1:1, като разочарова появилия се в игра Клаудио Браво. Той размени получилия контузия Едерсон.

Девет минути преди края и самият Браво трябваше да поеме прибързано към съблекалните, откакто извърши нарушаване отвън рамките на наказателното си поле.

Всичко това наложи непредвиден поврат в събитията и това полеви играч да застане на вратата на тима. Разбира се бе определен един от най-едрите футболисти, в лицето на Кайл Уокър. Той даже се регистрира с две спасявания преди последния сигнал, с което запази точката за тима си.

Така Сити остава отпред в класирането с актив от 10 точки. Динамо и Шахтьор са с по 5 против името си, а извоюваният през днешния ден пункт бе първи за Аталанта в групата.

/topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР