Атака и Волен Сидеров не могат да преглътнат резултатите на

...
Атака и Волен Сидеров не могат да преглътнат резултатите на
Коментари Харесай

Каракачанов смята, че Сидеров завижда на ВМРО, посъветва го да си види ромските гласове

" Атака " и Волен Сидеров не могат да преглътнат резултатите на Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите. В това е уверен водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и боен министър Красимир Каракачанов.
Според Каракачанов, за Вътрешна македонска революционна организация са дали своят вот 450 роми общо в цяла България, а шумът, който подвига Сидеров на тематика " платен избор " в интерес на Вътрешна македонска революционна организация, цели да бъдат скрити същинските купувачи на гласове. Вижте в Буковлък, вижте в Монтана, а господин Сидеров да си види резултатите в Ямбол. Там в една ромска секция бие ГЕРБ, бие Движение за права и свободи, несъмнено е по обич, добави военният министър пред Нова телевизия.
" Вътрешна македонска революционна организация надвишават в пъти партийната дотация. На тези избори те са изхарчили над 6 милиона. Главният им разход е за покровители. Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, тъй като няма по какъв начин да поддържа една машинация ", сподели преди два дни Волен Сидеров пред bTV.
Ако някой желае да напуща " Обединени патриоти ", да я напусне. Никой не държи принудително никого в обединението, разясни Каракачанов, който посочи, че не кани Сидеров да напуща, а да си реши самичък. Компромиси, с цел да усмирявам някой, няма да върша, добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация и сподели, че не си приказва със Сидеров, тъй като като се скъса нещо, няма смисъл да се оправя.
Що се отнася до договорката за F-16, Каракачанов беше безапелационен, че не желае да се вършат взаимни отстъпки с въоръжението, само че можело да се прави икономисване на разноски. Например – да не се вършат езикови курсове, тъй като водачите ни имали езиковата подготовка, с цел да се оправят с ръководството на изтребителя.
Припомняме, че Американският Конгрес утвърди продажбата на 8 изтребителя F-16 на България при оптималната цена 1,6 милиарда $. От американска страна обаче увериха, че цената ще е по-ниска, само че към този момент се приказва за най-малко 2 милиарда лв.. Припомняме, че в началото Народното събрание утвърди рамка от най-много 1,8 милиарда лв., по-късно обаче взе решение да няма такова финансово ограничаване.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР