Астролозите предупреждават 3 зодии да внимават, защото януари няма ще

...
Астролозите предупреждават 3 зодии да внимават, защото януари няма ще
Коментари Харесай

Внимавайте! 3 зодии ще страдат от любовна мъка през януари

Астролозите предизвестяват 3 зодии да внимават, тъй като януари няма ще е тежък за тях в любовен проект. Експертите вещаят, че най-вероятно ще се стигне до съществени разтърсвания и възможна разлъка.

Телец

В близко бъдеще ще стартират да ви се въртят мисли дали изобщо им е нужно да са във връзка. Ще преосмислите какво чувствате към половинката си и по какъв начин вие самите се чувствате до този човек. Това може да ви докара меланхолия и незаинтересованост. Възможно е да решите да плюете на всичко и да се пандизите в себе си. Никой не може да ви помогне да излезете от това положение, би трябвало сами да откриете изхода.

Близнаци

На напред във времето излиза вашата тъмна страна, виновна за всички прочувствени съмнения, кавги и кавги. Скоро връзките ви с обичания човек ще се пропукат. Има риск да не съумеете да оправите обстановката и да се стигне до разлъка. Трябва да поработите върху грешките си и да не повтаряте една и съща.

Водолей

Може да почувствате, че сте надраснали индивида до вас. Следователно всяка негова " детска " във вашите очи постъпка ще ви нервира. За да не влошите обстановката е целесъобразно да сложите завършек на тези връзки, в противоположен случай рискувате да станете врагове с обичания си и да се намразите, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР