Астролозите посочват няколко зодии, които са склонни да предадат партньора

...
Астролозите посочват няколко зодии, които са склонни да предадат партньора
Коментари Харесай

Кои зодии са най-големите предатели, когато са във връзка?

Астролозите показват няколко зодии, които са склонни да предадат колегата си. Не постоянно измяната е замислено, от време на време това се случва просто тъй като не са сигурни по какъв начин би трябвало да се държат в една връзка. Все отново сериозната и дълготрайна връзка изисква доста внимание, грижа и сила. Някои хора обаче избират да насочат тази сила в нещо напълно друго. И в това, несъмнено, няма нищо неприятно, защото всеки има право да насочва ползите си към каквото реши, че е най – добре за него самия. Вижте кои са зодиите, които са склонни да влязат в ролята на предатели що се отнася за любовните им връзки.  


 Петте зодии, които се влюбват в характера, а не във външния тип на индивида Петте зодии, които се влюбват в характера, а не във външния тип на индивида
Истина е, че от време на време метода, по който виждаме останалите, се дефинира от възприятията, които изпитваме към тях. Това, несъмнено, не е об...

Водолей – от време на време се впускат в многочислени флиртове, които на пръв взор са напълно неангажиращи. Също по този начин за тях кариерата като че ли е по – значима от връзката. Обикновено са лоялни и не биха изневерили, само че за всичко си има изключения. Най – евентуално ще ви наранят, без даже да го осъзнаят. Това, несъмнено, напълно не значи, че не ви обичат. Просто от време на време в главата им е безпорядък и не знаят по какъв начин да се измъкнат от това положение.

Овен -  обикновено Овен е податлив да слага своите ползи пред тези на другите. Те са известни със своята импулсивност, което постоянно ги подтиква към недомислени дейности. Възможно е да се почувствате засегнати и предадени, когато Овен избере заниманието си с другари пред това да прекара вечерта си с вас. Това в неговите очи обаче е напълно обикновено. За това не се учудвайте, в случай че те не схващат защо им се сърдите.

Близнаци – едни от най – обществените знаци в зодиака. Често са по купони, събирания, събития. Дори да не ви се върви с тях, за тях не съставлява никакъв проблем да отидат и сами. Това подготвя постоянно да нарушават обещанията, които по – рано са дали. Освен това флиртуват като че ли поради самия флирт. Искат да се почувстват някак мечтани. Това несъмнено може да ви нарани, в случай че сте на ваучър дружно да вземем за пример.


 Тези зодиакални знаци имат оракулски качества! Тези зодиакални знаци имат оракулски качества!
Дева Това са едни от най-чувствителните зодии към вибрациите към нас и доста постоянно представителите на тази зодия предчувстват настъп...

Стрелец – този зодиакален знак ненавижда еднообразието. Негов най – огромен интерес съставляват приключенията, пътуванията, запознанствата, събитията. Те също са извънредно отзивчиви и в избрани обстановки може да ви се стори, че излизат отвън рамките на елементарното другарство и навлизат в областите на флирта. Това несъмнено би навредило на една сериозна връзка, въпреки че те рядко са непрекъснати в любовните връзки. Но истината е, че връзката изисква време и сила, а Стрелец избира да ги вложи в нещо вълнуващо и ново за него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР