Астрологията предлага уникален поглед върху интимните взаимоотношения, като разглежда съчетанието

...
Астрологията предлага уникален поглед върху интимните взаимоотношения, като разглежда съчетанието
Коментари Харесай

Зодия Овен - партньорски хороскоп

Астрологията предлага неповторим взор върху интимните взаимоотношения, като преглежда съчетанието на зодиакалните знаци. Когато става въпрос за хора от зодия Овен и тяхната полова съгласуемост, избрани знаци изпъкват като идеални сътрудници.

Съвместими знаци за Овен:

Лъв 

Лъвът и овенът се взаимоудовлетворяват със своите високи равнища на сила и пристрастеност. Те търсят вълнуващи и изпълнени с възторг прочувствени прекарвания.

Стрелец

Игривост и авантюризъм: Стрелците и овните са свободолюбиви и ценят авантюризма. Техните полови взаимоотношения се отличават с палавост и изпробване.

Близнаци 

Интелектуална връзка: И двата знака са любопитни и обичат интелектуалните провокации. Близнаците оферират интелигентна и разнообразна връзка, която подтиква Овна на разнообразни равнища.

Несъвместими Знаци за Овен:

Рак

Различни потребности за сигурност: Овните обичат свободата и показват своята пристрастеност намерено, до момента в който раците търсят по-голяма прочувствена съгласуваност и сигурност. Това може да докара до спорове в връзките им.

Козирог 

Различни цели: Овните постоянно ценят независимостта и свободата, до момента в който козирозите се стремят към непоклатимост и сполучливо кариерно развиване. Тези разлики в полезностите могат да основат напрежение.

Риби 

Прекомерна сензитивност: Овните могат да изпитват усложнения с прекалено сензитивната и интуитивна природа на рибите. Различията в изразяването на страсти сред двата знака могат да провокират спорове.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР