Астрална близначка на Стоянка Мутафова живее в Силистра. 96-годишната Иванка

...
Астрална близначка на Стоянка Мутафова живее в Силистра. 96-годишната Иванка
Коментари Харесай

Астрална близначка на Стоянка Мутафова мечтае за среща с известната актриса

Астрална близначка на Стоянка Мутафова живее в Силистра. 96-годишната Иванка Минчева е родена на 2 февруари 1922 година, също като именитата българска актриса, само че в село Айдемир.

Преди 36 години баба Иванка, точно на 60-годишния си празник видяла по малкия екран предаване за същата годишнина на Стоянка Мутафова. Оттогава силистренката счита поздравите по медиите на 2 февруари като отправени към нея, а актрисата за своя родна сестра и години наред мечтае да се срещне с нея и да я прегърне като сродна душа.



Това тя ще направи на 23 април, когато в Силистра ще бъде показана книгата "Добър вечер, столетие мое! ", написана от дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева. Отсега баба Иванка е разчувствана и се чуди какъв подарък да сервира на именитата си "близначка ".



Освен, че е родена в същия ден като Мутафова, Иванка Минчева има и театрално родословие. Тя е втора братовчедка на различен именит български артист – Коста Цонев, чийто родови корени са от село Сребърна. Бащите им били първи братовчеди, а Иванка от дете се изявявала в самодейните сформира в Сребърна и Айдемир и обичала да прави "театрални дивотии ", написа "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР