Асен Василев, Тома Биков, Драгомир Стойнев, Любомир Каримански, Христо Иванов

...
Асен Василев, Тома Биков, Драгомир Стойнев, Любомир Каримански, Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов бяга от дебата в „Панорама“ довечера?

Асен Василев, Тома Биков, Драгомир Стойнев, Любомир Каримански, Христо Иванов и Костадин Костандов излизат на спор довечера по Българска национална телевизия. Това оповестиха от националната телевизия в последното си промо. Предаването е част от предизборната поредност диалози преди вота на 2 октомври.

Дебатът по главните тематики с някои от основните лица на водещите партии по традиция се чака с огромен интерес. Това е късмет за колебаещите се гласоподаватели да си сверят часовника с тезите на политиците и да създадат своя избор кого и дали да поддържат някого на изборите.

Ден откакто бяха обявени участниците обаче се появиха подозрения, че Христо Иванов може да се скрие от дебатиране. Информацията беше споделена от един от поканените – Костадин Костадинов от „ Възраждане “. Той прецизира, че е получил позвъняване от Българска национална телевизия, че Иванов е отказал да взе участие в дебатите с него.

Не е ясно дали отводът си Иванов в действителност е стимулирал неявяване с отвращение да седне в едно студио с представителя на „ Възраждане “, или изцяло е решил да се покрие от директен вербален конфликт в сходен формат.

 

Винаги съществува и възможност въпреки всичко Иванов да извърши уговорката, стихотворец пред екипа на предаването, и да се появи в ефир в 21:00.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР