Асен Блатечки е неузнаваем дори и за най-върлите си фенки

...
Асен Блатечки е неузнаваем дори и за най-върлите си фенки
Коментари Харесай

Асен Блатечки засука мустак като Д`Артанян

Асен Блатечки е неразпознаваем даже и за най-върлите си последователки с новата си визия, видя HotArena.

През март той ще чукне 50 години и напредването на възрастта стартира много да му се отразява. Доскоро артистът бе апетитен за секссимвол, само че наподобява, че този интервал ще остане в предишното. Той се появи с брада и палав засукан мустак като мускетаря Д`Артанян. Възможно е зад смяната да стои нова роля, само че не е чудно артистът да е обзет от рецесията на междинната възраст, която има странни проявления при мъжете. Не можем да отречем, че откакто изпълня за ролята на Буров, Блатечки още веднъж е влезнал във форма, най-вероятно и с помощта на половинката си Диляна Попова. 

Двамата още веднъж се радват на любовта си откакто се бяха разделили след раждането на общия си наследник Борил. Диляна е с 10 години по-млада от артиста и продължава да е измежду най-търсените български моделки, макар жестоката конкуренция от по-млади девойки в сектора. Благодарение на нейните задължения фамилията оцелявало в рецесията. Асен също е измежду пострадалите актьори, които останаха без функции и изяви. Наскоро звездата призна пред феновете си, че се е изправил пред ковид. 

" Знам по какъв начин се заразих. Ходих на бар с един другар, поканихме при нас наша другарка. След седмица тя ми сподели, че е с ковид. Пих единствено чай, оказа се, че съм уцелил верния. Аз доста одобрявам мурсалски чай, а той се оказа за белодробно проблеми ", описа Блатечки, написа Ретро. Той показа, че е приемал и витамин Д. Най-трудно му било да съблюдава отдалеченост от Диляна и дребния Борил, които непрекъснато желал да прегръща. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР