Артур Енрике е бивш футболист на Ботев (Пловдив), който през

...
Артур Енрике е бивш футболист на Ботев (Пловдив), който през
Коментари Харесай

Бивш футболист на Ботев и Хамрун: Спартанс пишат своята футболна история

Артур Енрике е някогашен футболист на Ботев (Пловдив), който през последния сезон носи екипа на Хамрун. Куриозно е, че отказалият се от футбола преди няколко седмици състезател, тренира в България под управлението на Станимир Стоилов и даже вкарва гол на стадион " Георги Аспарухов " против " сините ". Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Дарик Радио " и dsport.

" Днес към този момент не съм част от тима, само че бях там до края на предишния сезон и имам доста другари. Поддържам контакт с тях и ги поддържам. Познавам доста добре всички футболисти в селекцията на Хамрун. Това е един доста техничен тим, който без никакви подозрения написа история сега. Стигането до третия кръг в Европа е огромен триумф за Хамрун и за Малта. Да играеш с клуб като Левски в третия кръг в Европа е доста значимо за Малта. Малко тимове в страната са го реализирали.

Агитката на Хамрун е доста фанатична. Това в някакви моменти ми припомня на времето, когато играех в България за Ботев. Тези хора са доста влюбени в тима си и постоянно са на стадиона. Сигурен съм, че ще участват и на мача в София, нямам подозрения в това. Атмосферата за футбол е удобна и за двата тима.

Стоилов е един доста сполучлив треньор. Можем единствено да му свалим шапка, поради това, което е постигнал освен в България, само че и в Казахстан с Астана. Много съм благополучен, че като млад футболист работих с него. Имахме добра връзка, тъй като той приказва португалски, което доста помагаше. Очаквам да станат доста забавни мачове, само че аз ще поддържам Хамрун, тъй като пребивавам тук и играх в този клуб ".

Трудно е да отговоря. Хамрун има едно преимущество. Няма преса върху тима, тъй като Левски е любимецът и от време на време е по-лесно да нямаш тази тежест и упованията. Да ви кажа от време на време е по-лесно да не бъдеш любимец. Именно това е плюсът за Хамрун.
 В Малта пуснаха билетите за почитателите на Левски за мача с Хамрун Спартанс
В Малта пуснаха билетите за почитателите на Левски за мача с Хамрун Спартанс

Цената на талоните е 20 евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР