Артисти от България, Южна Африка и Великобритания си дават среща

...
Артисти от България, Южна Африка и Великобритания си дават среща
Коментари Харесай

Артисти от България и чужбина си дават среща на фестивала на уличното изкуство Talyana Street Art Fest

 Артисти от България, Южна Африка и Англия си дават среща на фестивала на уличното изкуство Talyana Street Art Fest във Варна.

В продължение на два дни - 8 и 9 юни, регионът към така наречен Дупка на бул. " Княз Борис I " ще събере на едно място няколко десетки улични актьори, музиканти, приложници, артисти и хора, изкушени от дейностите навън. За варненци и гостите на града ще има още кино, спектакъл, вкусна храна, работилници и проява на хитри джаджи.

Вече няколко дни края оградата на Дупката могат да се видят по какъв начин изпод  ръцете на графити майстори от близо и надалеч се появяват впечатляващи визии, които целят да покажат какъв брой мощно технологиите са се трансформирали в неизменима част от живота ни. Разбира се, и да скрият най-малко за малко ламарините и рекламните винили, заградили тази основна част от Варна. Темата е обвързвана с това по какъв начин технологиите и новото време трансформират изкуството. 

Фестивалът на уличното изкуство Talyana Street Art Fest се провежда от Beehive и е част от програмата на Отечествен фронт " Пловдив 2019 "

Фестивалът Talyana Street Art Fest ще е отворен и двата дни на уикенда от 10 до 22 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР