Артър Хейс, един от съоснователите и бивш главен изпълнителен директор

...
Артър Хейс, един от съоснователите и бивш главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Ето кой е най-добрият алткойн за покупка в момента според крипто милиардер

Артър Хейс, един от съоснователите и някогашен основен изпълнителен шеф (CEO) на борсата за криптовалути BitMEX, дефинира Solana като обещаваща капиталова алтернатива.

Биткойн милиардерът загатна за вероятността да навлезе още веднъж на пазара на Solana, изразявайки убеденост в бъдещото показване на цената на криптовалутата.

В неотдавнашна обява Хейс показа ценова графика на Binance, илюстрираща придвижването на родния токен SOL на Solana, сравнен със стабилната монета Tether ( USDT ). Графиката изобразява навлизането на цената на Solana в алена зона при $94.68.

Въз основа на това наблюдаване Хейс предложи на вложителите да обмислят опцията да се върнат във “, очаквайки евентуално повишаване на цената на криптовалутата.

Освен това специалистът предложи взор към монетата след неотдавнашния срив на няколко банки в Съединените щати през уикенда.

Той счита, че забележителна банкова рецесия може да подтикне Федералния запас на Съединени американски щати да инжектира средства на пазара, което евентуално да провокира по-широко рали на крипто пазара, като SOL ще оглави бичия тренд.

Хейс, прочут с точните си ценови прогнози и предходната си поддръжка за SOL, съобщи през декември 2023 година, че измества фокуса си от SOL към Етериум . Въпреки това, откакто цената на Solana надвиши $100 и се приближи до историческия си връх от над $125 през 2023 година, Хейс в този момент обмисля да се върне на алткойн пазара, с цел да се възползва от евентуалните нараствания на цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР