Арсенал все още не е загубил надежда, въпреки поражението от

...
Арсенал все още не е загубил надежда, въпреки поражението от
Коментари Харесай

Микел Артета: Трябва да бъдем смирени, има още работа за вършене

Арсенал към момента не е изгубил вяра, макар провалянето от Манчестър Сити с 1:4, сподели мениджърът Микел Артета, само че добави, че неговият тим явно би трябвало да се усъвършенства, в случай че се надява да резервира очакванията си за купата във Висшата лига с победа над Челси във вторник.

Арсенал отстъпи преднината си на върха в класирането след серия от четири мача без победа, в това число три поредни равенствата с Ливърпул (2:2), Уест Хям (2:2) и Саутхемптън (3:3).

Арсенал е на второ място със 75 точки, една зад водача Сити, който има мач по-малко. " Артилеристите " могат за малко да се върнат на върха с възможен триумф над Челси, който е 12-ти в таблицата след разочароваща акция.

" Трябва да признаем, че има още работа за извършване. Трябва да бъдем смирени, да признаем какви са нашите недостатъци и да работим, с цел да бъдем по-добри. Но ние също имаме доста мощни страни и мисля, че има доста неща, които направихме добре през последните 10 месеца... Сега конкуренцията за купата към този момент не е в нашите ръце. Това, което е в нашите ръце, е да опитаме да спечелим мачовете, които ни остават, а останалото зависи от Сити ", съобщи Артета.

" Не ми се е налагало да трансформирам настроението на играчите, те поддържат огъня в корема за на следващия ден. Много е мъчно да се планува какво ще създадат Челси, само че би трябвало да се подготвим да спечелим мача ", добави Микел.

Артета сподели, че бранителят Уилям Салиба, който впечатли този сезон, само че не е играл повече от месец заради травма в гърба, няма да бъде разполагаем: " Той въобще не се е подобрил тази седмица ".
 Микел Артета персонално ще договаря със звезда на Уест Хем
Микел Артета персонално ще договаря със звезда на Уест Хем

Испанецът възнамерява да се срещне персонално с Деклан Райс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР