Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на

...
Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на
Коментари Харесай

Артета: Трябва да сме по-непредвидими

Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на тима да бъде по-непредвидим, сподели мениджърът Микел Артета, до момента в който клубът от северен Лондон се стреми да има преднина от пет точки на върха в таблицата на Висшата лига, откакто приема Евертън в сряда в отсрочен мач.

Арсенал е водач в класирането на лигата с 57 точки след 24 мача, с две повече от втория Манчестър Сити, който има една среща повече.

„ Фактът, че имаме варианти сега, че имаме играчи, които се връщат след травма, ще бъде от решаващо значение, тъй като играчите не могат да поддържат същото равнище в продължение на 10 месеца, просто е невероятно. Трябва да се променим и да бъдем по-непредсказуеми и имаме тези благоприятни условия в този момент “, съобщи Микел Артета.

Победа над Евертън ще докара актив на Арсенал от 60 точки след 25 мача в лигата, което ги прави едвам третия тим в историята на клуба, постигнал това.

„ Това не значи нищо “, сподели Артета, добавяйки, че към момента има да се изиграят още 13 мача.

Арсенал загуби единствено три мача в лигата този сезон, в това число проваляне с 0:1 от Евертън на 4 февруари. Артета сподели, че неговата тим ще се стреми към по-добро показване този път против тима на Шон Дайш.

„ Това е опция да създадем нещата по-добре, в сравнение с преди няколко седмици, и да стигнем до победа този път. Партей не е упражнявал доста, имаше единствено едно занятие. Той ще взе участие през днешния ден. Беше навън няколко седмици и би трябвало да влезе в темп “, добави испанецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР