Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан

...
Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан
Коментари Харесай

Арестуваха Арнолд Шварценегер на летище в Германия

Арнолд Шварценегер е арестуван на летище в Германия и разпитан след инспекция на багажа. Холивудската звезда от „ Терминатор “ е спрян поради недеклариран първокласен часовник на стойност 26 000 евро, оповестява „ Билд “.

76-годишният Шварценегер е бил арестуван от митническите чиновници в Мюнхен „ според данъчните закони “ в продължение на няколко часа, откакто е дохвърчал от Лос Анджелис.

„ Часовникът е трябвало да бъде регистриран, защото е импорт - и в този момент са „ почнали наказателно данъчно произвеждане “, сподели представителят на основната митническа работа в Мюнхен Томас Майстер.

Роденият в Австрия 76-годишен артист е и някогашен губернатор на Калифорния. Ток е бил и 7 пъти с купата Мистър Олимпия. Причината за появяването му в Германия е, че е бил на път към благотворителен търг, който се организира в Австрия.

Преди дни един от най-известните испански артисти Хулио Иглесиас попадна в сходна неловка обстановка на летището в Доминиканската република. Той бе арестуван поради зеленчук и тарелки пилешко, скрити в специфичен тайник в куфара му. Общото количество храна е било колосално.

А Шварценегер евентуално ще продължи пътуването си без първокласната си движимост.

Часовникът е трябвало да бъде продаден на търг по време на вечеря за набиране на средства за самодейността на Шварценегер за климата в австрийския ски курорт Кицбюел в четвъртък, заяви немският вестник „ Билд “.

Срещу звездата от „ Терминатор “ е формирано наказателно произвеждане за укриване на налози, заяви той. Според митническата работа за часовника е трябвало да бъде заплатен налог, защото Шварценегер е възнамерявал да го продаде в Европейски Съюз.

Предметите, които нормално се продават на търг на сходни вечери, включват творби на изкуството и подписани сувенири, съгласно уеб страницата на самодейността.

Часовникът е направен особено за Шварценегер от първокласния швейцарски производител на часовници Audemars Piguet, съществуваща от към 150 години. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР