Армия от пиари се грижи за имиджа на Кирил Петков

...
Армия от пиари се грижи за имиджа на Кирил Петков
Коментари Харесай

Армия от пиари се грижи за Кирил и Асен. Космически хонорари

Армия от пиари се грижи за имиджа на Кирил Петков и Асен Василев в предизборната акция.

Внушителен екип образува облика на " Продължаваме промяната " (ПП) и главните й лица - някогашните министри и основни депутати. Найо Тицин, който работеше за партията на Иван Костов и " Демократична България " (ДБ), както и Гена Трайкова, която дълги години работеше в bTV, са измежду имената, които ще вършат акцията на Кирил Петков и Асен Василев, написа " Гласове ".

Сайтът разгласява таблица с отговорниците по ресори. За акцията ще оказва помощ против голям хонорар и македонеца Драгиша Живкович, който е работил за " Газпром " в Ниш. Това е скандално, откакто Политическа партия и кабинетът на Кирил Петков прекратиха контракта с " Газпром " и са най-големите радетели за цялостно прекратяване на вноса на газ от Русия.

Според " Гласове " в партията на Петков и Василев се говорело, че хонорарът на македонеца е 1 млн. лева, което довело до голямо неодобрение. В Политическа партия имало стотици доброволци, които работели без пари, а за идеята на смяната.

От таблицата се вижда, че " Промяната " ще работи и със " селебрити инфлуенсъри ", както е записано. Това са известни персони или известни хора в обществените мрежи, които работят против възнаграждение, с цел да прокарват избрани тези или популяризират артикули.

Пиар армията лъсна дни, откакто се появи документ с опорни точки за пропаганда в интерес на партията на Кирил Петков и Асен Василев за акцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР