Аржентинското крило на ПСЖ Анхел Ди Мария стана поредният човек

...
Аржентинското крило на ПСЖ Анхел Ди Мария стана поредният човек
Коментари Харесай

Ди Мария се замечта да заиграе с Меси в ПСЖ

Аржентинското крило на ПСЖ Анхел Ди Мария стана следващият човек от ПСЖ, който се осмели да разяснява тематиката Лионел Меси.

Голямата звезда на Барселона е свързван интензивно с парижани от месеци, а той към този момент може да договаря свободно с други клубове, защото договорът му изтича през лятото. Само преди няколко дни в някои френски медии се появи информация, че Меси и фамилията му към този момент учат интензивно френски, подготвяйки се за огромната смяна.

“Имах опция да мина в Барселона в един миг от кариерата си, само че тогава не стана. Можем да кажем, че има нова опция да играем дружно, само че моят договор завършва и не е ясно какво ще стане. Вече съм играл с Кристиано Роналдо, Неймар и Килиан Мбапе, тъй че, в случай че мога да играя и с Меси, ще мога да се откажа благополучен,” разяснява Ди Мария обстановката.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР