Аржентина сензационно загуби от Саудитска Арабия с 1:2 в двубой

...
Аржентина сензационно загуби от Саудитска Арабия с 1:2 в двубой
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА! Саудитска Арабия постави Меси и Аржентина на колене!

Аржентина сензационно загуби от Саудитска Арабия с 1:2 в дуел от в група С на международното състезание по футбол в Катар.

В началото на дуела съдията Славко Винчич от Словения отсъди малко противоречив углавен удар за задържане на Леандро Паредес Капитанът на двукратните международни първенци Лионел Меси бе прецизен от дузпата в 10-а минута в 20-ия си мач на мондиал, с което е единствено на мач от върха на Диего Марадона. Меси стана и петият футболист, вкарал гол на четвърто международно след Пеле, Уве Зеелер, Мирослав Клозе и Кристиано Роналдо, като се разписа за осми път на шампионати на планетата.

До края на полувремето Аржентина вкара още три пъти посредством Меси и два пъти Лаутаро Мартинес, само че във всеки от тези случаи попаденията биваха отменяни след намесата на ВАР поради минимални засади.

В началото на втората част Саудитска Арабия нанесе своя удар в границите на пет минути. Салех ал Шехри направи 1:1 в 48-ата след независим рейд от ляво и прекрасен диагонален удар. В 53-ата, откакто преодоля четирима бранители Салем ал Даусари вкара втори гол за отбора на селекционера Ерве Ренар с шут в далечния ъгъл на вратаря Емилиано Мартинес.

Селекционерът на „ гаучосите “ Лионел Скалони реагира със смени и цялостен напън към саудитския пазач Мохамед ал Оаис. Атаките на Аржентина бяха много безредни и не доведоха до нищо, макар 15-те минути добавено време.

От 18 часа е другият мач от група С Мексико – Полша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР