Ариана Мелони, сестрата на италианския премиер Джорджа Мелони, ще оглави

...
Ариана Мелони, сестрата на италианския премиер Джорджа Мелони, ще оглави
Коментари Харесай

Сестрата на Джорджа Мелони ще заеме висок партиен пост

Ариана Мелони, сестрата на италианския министър председател Джорджа Мелони, ще оглави политическия секретариат на крайнодясната ръководеща партия " Италиански братя " ( " Фратели д`Италия), съобщи Българска телеграфна агенция.

Ариана Мелони ще дава отговор за администрирането на членската маса на партията, приема на нови членове и на първо място за администрирането на изборните описи, излиза наяве от известие, публикувано през вчерашния ден.

Джорджа Мелони сега е изправена пред редица провокации на вътрешния фронт, като да вземем за пример плануваното унищожаване на обществените помощи за стотици хиляди жители.

Четиресет и осем годишната ѝ сестра още отпреди се смяташе за непосредствен и авторитетен консултант на ръководителката на италианското държавно управление. Тя играеше водеща роля в миналогодишната предизборна акция.

Ариана Мелони е омъжена за високопоставения политик и аграрни министър Франческо Лолобриджида, който също е член на " Италиански братя ". Той е внук на актрисата Джина Лолобриджида, която умря по-рано тази година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР