Арестуваният за убийството на баба си и побой над майка

...
Арестуваният за убийството на баба си и побой над майка
Коментари Харесай

Арестуваният за убийството на баба си прекъсна заседание, прилоша му

Арестуваният за убийството на баба си и побой над майка си юноша от Велинград несъзнателно прекъсна заседаниет о за установяване на мярка за неотклонение в Окръжния съд в Пазарджик. Още с влизането си в залата беше бледен като платно, а още след първите минути се оплака от проблем с белия дроб, преди се надве и стартира да кашля и повръща.

 Велинград обвиняем Тина Соколова

Съдията по делото разпореди мъжът да бъде изведен и да му повикат кола за спешна помощ. След обзор е открито, че би трябвало да постъпи в болница з а обстойни проучвания и е закаран в МБАЛ Пазарджик.

29-годишният Христо Стоянов беше арестуван в неделя след битов скандал. В яростта си младежът пребил майка си с дървен кол, след това почнал да нанася удари върху лежащоболната си баба. 71-годишната жена издъхнала.Прокурорът по делото изиска непрекъснат арест, като изясни, че действието е с висока социална заплаха.

Христо е протегнал ръка на повече от един човек, и то от  най-близките си. Добави, че има заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Адвокатът на подсъдимия изненадващо също съобщи, че " задържане под стража " е най-хубавото решение , като се има поради обстановката в дома на клиента му. Защитникът изиска експертиза от психолози и невролог, с цел да се ревизира положението на младежа.-->

 Велинград обвиняем Тина Соколова

Той е с висше техническо обучение, занимава се с компютри. След убийството, с дрегери е открито, че не е бил под въздействието на алкохол или опиати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР