Арестуван е братовчед на убитата Дамла. Акцията по задържането е

...
Арестуван е братовчед на убитата Дамла. Акцията по задържането е
Коментари Харесай

Арестуваха братовчед на убитата Дамла

Арестуван е братовчед на убитата Дамла. Акцията по задържането е извършена преди минута в региона на автогарата в Момчилград, оповестява 24rodopi.com. Там към момента има полицейски патрули, само че арестуваният е откарал от други чиновници в Кърджали. В момента се ревизира алибито му за нощта на убийството.

По-рано през днешния ден майката на убитото в Момчилград момиче беше отведена от ареста и след това върната назад. Садет Муса се е прибрала вкъщи късно нощес под защита, с цел да взе участие в следствен опит. Вчера основният прокурор Сотир Цацаров изясни, че майката на убитата 7-годишна Дамла е била арестувана за 72 часа по обвиняване, че е оставила детето единствено, без контрол по член 182 от Наказателен кодекс.

Тя беше единственият арестуван след убийството. Вчера взе участие в следствен опит за гибелта на детето. За разпит бе викана и близка на дамата. Със следствен опит проверяващите се пробваха да схванат кой е умъртвил 7-годишното дете в Момчилград. Вчера вечерта те заведоха на мястото на престъплението майката на момиченцето.

Разследващите бяха безапелационни, че килърът, който е задушил дребното момиче, притискайки с ръка устата и нослето му и по-късно е залепил тиксо на лицето на Дамла, не е инцидентен умопобъркан. Днес би трябвало да излязат и ДНК експертизите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР