Арбитражният съд при БТПП ще продължи да разглежда дела, насрочени

...
Арбитражният съд при БТПП ще продължи да разглежда дела, насрочени
Коментари Харесай

Арбитражният съд на БТПП продължава работа на открити заседания

Арбитражният съд при БТПП ще продължи да преглежда каузи, планувани в открити правосъдни съвещания, в това число и посредством видео - конферентни връзки, оповестиха от институцията.
Причината е възходящият брой на инфектирани с Коронавирус - 19 на територията на страната и обвързваното с това предложение за правосъдна почивка.
 И милиардерите ги лъжат... със стотици милиони евро И милиардерите ги лъжат... със стотици милиони евро
Инвестиционната компания на милиардера Уорън Бъфет завоюва арбитраж в размер на 643 милиона евро, откакто стана ясно, че е жертва на...
работят при съблюдаване на изискуема отдалеченост, монтиране на защитни екрани, наложително прилагане на маски и дезинфектанти. Изключения не се позволяват и всички участници в Арбитражните съвещания се преценяват с тези условия.
Ако има лица със характерни здравословни проблеми, които не могат да носят маски, за своя сметка си обезпечават средства за отбрана (защитни дрехи, специфични маски и други), се споделя в известието.
При вероятно усложняване на ситуацията, ще се премине към отдалечено осъществяване на арбитражни съвещания, в това число и разпит на очевидци.
Клиентите на Арбитражния съд при БТПП могат да правят отдалечени информации посредством on- line системата на съда и на телефони: 02/81 17 546, 02/81 17 561, 02/81 17 558, 02/81 17 559.
 Депутатите дадоха обещание поддръжка на Манолова за арбитражите Депутатите дадоха обещание поддръжка на Манолова за арбитражите
Пакетът от законодателни промени, регламентиращи работата на арбитражните съдилища в България, които омбудсманът Мая Манолова инициира...
Документи по делата могат да бъдат изпращани посредством пощенски и куриерски услуги, както и на електронния адрес на съда: [email protected]
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР