Apple твърди, че в iPhone X е поставена най-съвременната камера

...
Apple твърди, че в iPhone X е поставена най-съвременната камера
Коментари Харесай

iPhone X прави най-добрите снимки сред всички останали смартфони: 101 точки от DxOMark

Apple твърди, че в iPhone X е сложена най-съвременната камера от всички нейни мобилни устройства, която е по-добра от камерите на iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Днес специалистите на DxOMark тестваха камерата на новия айфон и разгласиха резултатите.
Средният резултат на iPhone X е 97 точки , което е с една точка по-малко от Гугъл Pixel 2. Това е средноаритметичният бал от направените фотоси и сниманото видео. За снимането на фотоси новият флагман на Apple получи рекордните 101 точки и това значи, че iPhone X прави най-хубавите фотоси измежду всички мобилни устройства, предлагани на пазара.



Видеото на iPhone X не се показа доста добре и получи единствено 89 точки. Необходимо е да се означи, че специалистите на DxOMark не не са тествали записа на 4К видео, тъй като тази специфичност я има само в новия флагман на Apple. Нито едно друго мобилно устройство на пазара не може да снима 4К видео при скорост 60 фрагмента в секунда.



DxOMark означи, че iPhone X разполага с отлична двойна камера с оптична стабилизация на изображението и 2х зум. Телефонът прави отлични фотоси както при високо контрастните подиуми, по този начин и при слаба осветеност на обектите. Двойната камера и специфичните логаритми погасят шумовете от фотосензорите и се получават отлични фотоси при всевъзможни условия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР