Апокрифна заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за деактуването

...
Апокрифна заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за деактуването
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме промяната твърди, че 1100 декара имоти в парк Росенец не са върнати на общината

Апокрифна заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за деактуването на над 4 500 декара общинска благосъстоятелност в Лесопарк „ Росенец ” е най-вероятната причина за днешните дейности на полицията, счита депутатът от Политическа партия „ Продължаваме промяната ” и член на антикорупционната комисия Константин Бачийски, предава БГНЕС. 

Според Бачийски, локалната власт „ се е разделила ” с най-малко 1 100 декара, когато още веднъж си връща хилядите декари благосъстоятелност край морето.
" Ракетоносител " на Кирил Петков и Асен Василев изясни за какво се е коалирал с патриотични обединения
Проведохме едни диалози и видяхме, че гледаме в една посока. Видяхме, че имаме много общи точки и взехме решение, че можем да си партнираме...
Прочети повече
Акцията в постройката на общината стартира през днешния ден по обед. Униформените са иззели документи и от архива на регионалната администрация. До този миг от Министерство на вътрешните работи не оповестяват детайлности.

Константин Бачийски разяснява, че в архивите на общината открива две заповеди с един и същи номер, с една и съща дата, само че с изцяло друго наличие. И двете са от 2013 година като едната касае помещение на самун и хлебни произведения, а другата деактуването на 4 500 декара общинска благосъстоятелност в „ Росенец ”.

" За мен община Бургас е ощетена с голяма сума, като виждам цените по Черноморието, става въпрос за най-малко 150 млн. лв. ”, разяснява още Константин Бачийски.

От пресцентъра на Община Бургас, обявиха, че спомагат на всички контролни органи. И допълниха, че приветстват напъните на българските институции да реагират на всеки един сигнал.
Справка: Кои са " ракетоносителите ", с които Кирил Петков и Асен Василев ще вземат участие на изборите
Мандатоносителите на новия политически план " Продължаваме промяната " (ПП) на Кирил Петков и Асен Василев към този момент са  ясни - това са...
Прочети повече
 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР