Aнтония Петрова не може да се нарадва на най-новата си

...
Aнтония Петрова не може да се нарадва на най-новата си
Коментари Харесай

Тоца се хвали с „Ферари“ за 600 бона

Aнтония Петрова не може да се нарадва на най-новата си първокласна облага – скъпо „ Ферари Рома ” за тъкмо 300 000 евро или  587 345 лв.. Миската и брачният партньор й са се сдобили със суперколата в края на лятото, научи „ Уикенд “.  Возилото се кара най-вече от мъжа на русокоската Ивайло Батинков, само че и Антония сяда зад кормилото на първокласната спортна кола.
Перничанката е доста горда с покупката и не стопира да приказва пред приятелите си за звяра им на четири колела. Миската даже към този момент членува в клуб „ Ферари ” – България. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили. В България към момента са единици тези, които мога да се похвалят, че имат подобен автомобил. Точно поради това Тоца е толкоз горда, че имат в гаража си подобен звяр. Батинкови внезапно забогатяха около коронарируса, когато здравното министерство купи от компанията им лекарство против Ковид-19 за над 27 млн. лв.. Смята се, че при марж на облага от към 20%, миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лв..

Малко по-късно фамилията стартира да обикаля света, да почива по цялостен месец в Дубай, на Малдивите, Сейшелите и по други екзотични кътчета. После Бест Батинкови, както сама обича да назовава фамилията си Мис България 2009, си купиха къща в квартал „ Бъкстон “, а малко по-късно започнаха и подаръците за „ мама Ния “ – диамантени колиета, гривни и пръстени на „ Картие “, чанти „ Валентино “, „ Диор “ и „ Долче и Габана “, всяка от които на стойност най-малко 4000 лв., а някои доближават и до 15 бона. Антония не пропуща да се похвали обширно с всичките им покупки, като даже стигна до такава степен, че да разгласява касовата записка на един от шопинг туровете на семейството.

 „ Аз обичам модата и модата ме обича ” – обича да написа под фотосите с покупките си Антония. Маниерът й на харчене и хвалбите в обществената мрежа са присъщи за множеството новобогаташи.

За страдание, мъжът на русокоската не може да се похвали с такива покупки и нормално върви с 2 костюма, които са от по-слабия му интервал и към този момент са му много тесни. Бизнесменът очевидно гледа да има пари за обичаната му, пък него кучета го яли, таман не бие на очи и няма заплаха златотърсачки да го откраднат от Антония.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР