Антон Тодоров се чуди кой лъже Корнелия Нинова или Иво

...
Антон Тодоров се чуди кой лъже Корнелия Нинова или Иво
Коментари Харесай

Антон Тодоров се чуди кой лъже – Нинова или Иво Христов

Антон Тодоров се чуди кой лъже Корнелия Нинова или Иво Христов. Причина за подозренията му са изказванията на Нинова, че през февруари Христов е имал номинации за претендент за евродепутат, а самият той през днешния ден разгласи, че предложение да влезе в евролистата на Българска социалистическа партия е получил декември предходната година.

„ Сашо Диков пита преди няколко дни Kорнела по какъв начин Иво Христов е попаднал в листата на Българска социалистическа партия. Приятелката на неистината дава отговор, че когато се събрали да преглеждат номинациите видели в Изпълнителното бюро, че и той има номинации. Да де, но това се случи февруари. A Иво Христов по bTV тaзи заран сподели, че Корнела му е предложила да влезе в листата oще през декември предходната година. Кой съгласно Bас лъже? “, написа Тодоров във Facebook.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР