Антителата срещу COVID-19 могат да паднат наполовина за един ден.

...
Антителата срещу COVID-19 могат да паднат наполовина за един ден.
Коментари Харесай

За ден антителата срещу COVID-19 могат да паднат наполовина

Антителата против COVID-19 могат да паднат на половина за един ден. За това предизвести хематологът доктор Чавдар Ботев в утринния блок на БиТиВи. Кръвната плазма работи, потвърдила се е и е нещо, което е на ниска цена и ни оказва помощ в продължение на 130 години. Ние сме при започване на една война и би трябвало да се подготвим малко по-дълго за нея, настоя доктор Ботев.

Антителата, които се образуват след преболедуване, доста бързо изчезват, предизвести хематологът и добави, че антителата могат да паднат на половина за един ден. Най-подходящо е 40 дни след преболедуване от ковид да се подарява кръвна плазма, посочи доктор Ботев.

Според доктор Чавдар Ботев би трябвало да бъдем доста деликатни в избора на имунизацията, тъй като бързането за нея може да бъде съдбовно. Той предизвести, че в 20% от случаите болестта отива към белия дроб. Антибиотикът се включва при избрани индикации и при позвъняване на персоналния доктор, уточни той.

Увреждането на кръвоносните съдове е доста характерно и се лекува с плазма. Има два типа кръвна плазма – против вирус и елементарна плазма, която лекува тромбоза на кръвоносните съдове, изясни още доктор Чавдар Ботев.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР