Антиправителствен протест пред Министерски съвет ще се проведе днес, 5-ти

...
Антиправителствен протест пред Министерски съвет ще се проведе днес, 5-ти
Коментари Харесай

Отровното трио: Събираме пред Министерски съвет изтърканите обувки на емигрантите

Антиправителствен митинг пред Министерски съвет ще се организира през днешния ден, 5-ти ноември. Мотото на демонстрацията е „ Ден 120: Изтърканите обувки на 2 млн. българи ” , съобщи кореспондент на БГНЕС. След като реши да трансформират формата на антиправителствения митинг, насрочи датата 5-ти ноември за провеждането му. Исканията на недоволните са същите – оставка на премиера Бойко Борисов, на държавното управление и на основния прокурор, както и почтени избори .
Арман Бабикян съобщи, че ще продължат да оказват напън върху системата на мутрите до дъно и означи, че задачите на митинга не са се трансформирали от ден 1. " Ако Борисов упорства, а виждаме, че го прави, да проведем борбата на различен терен и там ще го победим ", закани се Бабикян, по този начин в четвъртък на обяд, измежду бял ден, ще има нова акция на протестиращите. " Всеки от вас може да донесе старите изтъркани обувки на своите другари, които избягаха от България и да ги хвърли пред Министерски съвет. Повече от 2 000 000 българи избягаха. Ние ще донесем обувките им и ще ги хвърлим пред входа на Министерски съвет ", съобщи Бабикян.
 Вера Иванова: Спонтанността на митинга се завърна, Отровното трио са политически обвързани Вера Иванова: Спонтанността на митинга се завърна, " Отровното трио " са политически обвързани
В София през вчерашния ден за 117-та вечер протестиращи против държавното управление и основния прокурор се събраха на жълтите павета. Те поддържаха продължа...
Николай Хаджигенов заяви, че митингът им сменя формата за съхранението на способността на българските лекари и сестри да се оправят с вълната от заболели. „ Предприемаме този ход от почитание към нашите спасители с бели престилки и с отвращение към властта на мафията. Смятаме за лицемерно да подлагаме на критика унищожената здравна система и в това време да сътворяваме риск от заразяване, даже на един човек от вас! ”, обърна се към жителите Хаджигенов по време на предишния митинг.
" Властта се опасява да поеме тази отговорност, тъй като ще получи политически обвинявания и ще загуби още повече от своя рейтинг. Затова отговорността ще поемем ние, Триото и жителите, както ще приемем и ругатните по собствен адрес. Човек би трябвало да има силата да избира сред рейтинга и даже един човешки живот. Борисов няма тази мощ и е потопен в боязън! Ние я имаме! ", показаха от " Отровното трио ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР