Антъни Марсиал не се е появявал на терена, откакто отбеляза

...
Антъни Марсиал не се е появявал на терена, откакто отбеляза
Коментари Харесай

Тен Хаг отписа трио на Юнайтед за Барса

Антъни Марсиал не се е появявал на терена, откогато означи в полуфиналния мач реванш за Манчестър Юнайтед за Карабао Къп против Нотингам Форест на първи февруари, защото има проблем с бедрото. Междувременно Скот Мактоминей също отсъства от тима, макар че контузията му остава загадка.

От своя страна бразилецът Антони пропусна равенството 2:2 на " алените дяволи " с Лийдс в средата на седмицата, а мениджърът Ерик загар Хаг разкри, че не чака тримата да са подготвени нито за неделния втори следващ мач с Лийдс, нито за идния през седмицата конфликт с Барселона от Лига Европа.

„ Имаме няколко дни, несъмнено, само че не чакам Мактоминей, Марсиал и Антони да се завърнат и към този момент не виждам нови проблеми. Мисля, че отговорът е същият за мача с Барселона. Не мога да кажа на 100 %, само че още веднъж не чакам да са на линия ", показа Тен Хаг.

Последните вести за травми са още един удар за Юнайтед, който също има Кристиан Ериксен и Дони ван де Беек отвън терена поради дълготрайни травми.

Що се отнася до мача от лигата в неделя, Тен Хаг също ще бъде без опитния Каземиро, защото той изтърпява втория от трите си мача наказване заради червен картон против Кристъл Палас предишния уикенд, което значи, че двойката Фред и Марсел Забицер евентуално ще започнете още веднъж.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР