Анонсираните от треньора Николай Киров промени в Берое през зимата

...
Анонсираните от треньора Николай Киров промени в Берое през зимата
Коментари Харесай

Берое продава Тунгара, за да има пари за зимни трансфери

Анонсираните от треньора Николай Киров промени в Берое през зимата ще бъдат финансирани с предстоящите доходи от прехвърлянето на звездата на отбора Абубакар Тунгара. Малиецът може би ще изиграе последния си мач под Аязмото през днешния ден, написа " Мач Телеграф ".

Той се завръща след наказване и след рецензиите, които Белия насочи към атакуващите си футболисти след загубата във Враца, най-вероятно ще го забележим на върха на офанзивата вместо Луизиньо.Публична загадка е, че Тунгара към този момент е контрактуван с ЦСКА 1948 и единствено доста по-добра оферта от чужбина може да провали прехвърлянето му при " алените ", написа изданието.

Интересното е, че и самият Киров е подсигурил пред някогашните си работодатели, че Тунгара има качествата да вдигне съществено класата на всеки български клуб.

Нищо чудно точно днешният дуел да е последният за Тунгара под Аязмото. В последния кръг от шампионата за годината Берое гостува на Локомотив (София). След това следва аудиенция и в Перник на Миньор за Купата на България.

При възможен триумф последният дуел за 2022-а година, който Берое ще би трябвало да изиграе, евентуално ще е точно против ФК ЦСКА 1948 в Стара Загора, само че присъединяване на Тунгара в него още от в този момент е под въпрос в подтекста на договарянията за трансфер.

Иначе набелязаният от екипа на Димитър Димитров - Херо и притегли от Петър Колев предишното лято футболисти продължава да има с два гола повече, в сравнение с всички останали негови съотборници дружно. Тунгара е вкара 7 от 12-те попадания на " зелените " в сегашния шампионат. 75 % от тях са вкарани в Стара Загора, а тъкмо в половината от мачовете си Берое не е успявал да порази вратата на противника.
 Берое преследва наложителен триумф против коравия тим на Арда
Берое преследва наложителен триумф против коравия тим на Арда

Мачът започва в 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР